Τα καλύτερα πράγματα να κάνετε στο Σάλεμ, Μασαχουσέτη

By | February 13, 2023

Τα καλύτερα πράγματα να κάνετε στο Σάλεμ, Μασαχουσέτη

Ιδρύθηκε το 1626, μόλις έξι χρόνια μετά την άφιξη του Mayflower στην αποικία του Πλύμουθ, το Σάλεμ είναι ένας από τους παλαιότερους οικισμούς στη Νέα Αγγλία.

Πιο διάσημη –ή διαβόητη– για την υστερία των μαγισσών του 1692 που οδήγησε στον θάνατο 20 ανθρώπων, αυτή η βατή μικρή πόλη έχει επίσης πλούσια ναυτική ιστορία, μουσείο τέχνης και πολιτισμού παγκόσμιας κλάσης, άφθονα αρχιτεκτονικά ενδιαφέροντα ιστορικά σπίτια και διάσημος ιθαγενής λογοτεχνικός γιος, ο συγγραφέας του 19ου αιώνα Nathaniel Hawthorne.

Τα τελευταία χρόνια, το Σάλεμ έχει γίνει επίσης γνωστό ως προορισμός φαγητού, με δεκάδες εστιατόρια που σερβίρουν έναν διαφορετικό συνδυασμό κουζινών σε περιβάλλοντα που κυμαίνονται από εξαιρετικά casual έως κομψό εκλεκτό φαγητό. Θα βρείτε εστιατόρια και μπαρ διάσπαρτα σε όλη την περιοχή του κέντρου της πόλης, με ιδιαίτερες συγκεντρώσεις κατά μήκος και γύρω από τις οδούς Ουάσιγκτον και Ντέρμπι.

Εθνικός Ιστορικός χώρος του Salem Maritime

Η θάλασσα ήταν αναπόσπαστο μέρος της ταυτότητας του Σάλεμ για όσο καιρό οι άνθρωποι ζουν εδώ. Στην πραγματικότητα, το αρχικό όνομα των ιθαγενών της Αμερικής για την περιοχή, Naumkeag, προέρχεται από μια λέξη Algonquian που σημαίνει ψάρι. Με την άφιξη των πρώτων Άγγλων εποίκων, το Σάλεμ τελικά εξελίχθηκε σε ένα από τα κορυφαία λιμάνια της Αμερικής, στέλνοντας ψηλά πλοία σε μακρινές γωνιές του πλανήτη κατά τον 18ο και τον 19ο αιώνα.

Το Salem Maritime National Historic Site είναι το μέρος για να εξερευνήσετε αυτή τη συναρπαστική ναυτική κληρονομιά. Κάντε μια βόλτα κατά μήκος της προκυμαίας στο κέντρο της πόλης μέχρι τη μεγαλύτερη προβλήτα της πόλης, το Derby Wharf, που εκτείνεται σχεδόν μισό μίλι στο λιμάνι. Εδώ βρίσκεται το Pedrick Store House, το οποίο χρονολογείται από το 1770 και έπαιξε ρόλο στον Πόλεμο της Επανάστασης ως αποθήκη βρετανικών αγαθών που αιχμαλωτίστηκαν από ιδιώτες. Δίπλα βρίσκεται το Friendship of Salem, ένα αντίγραφο ενός τρίιστου εμπορικού πλοίου του 18ου αιώνα που ταξίδεψε σε πολλούς μακρινούς προορισμούς πριν αιχμαλωτιστεί στον πόλεμο του 1812. είναι ανοιχτό για επισκέπτες τα Σαββατοκύριακα. Περπατήστε μέχρι την άκρη της προβλήτας για όμορφη θέα στο λιμάνι και μια κοντινή ματιά στον Lightstation Derby Wharf, που φωτίστηκε για πρώτη φορά το 1871 και εξακολουθεί να λειτουργεί.

Στην οδό Derby Street, ένας επιχρυσωμένος αετός βρίσκεται στην κορυφή του κομψό τελωνείο των ΗΠΑ από τούβλα από κόκκινο τούβλο του 1819, το οποίο κάποτε ήταν γεμάτο από εμπορικές δραστηριότητες. Ο Nathaniel Hawthorne εργάστηκε ως επιθεωρητής εσόδων εδώ για τρία χρόνια και ενσωμάτωσε στοιχεία της εμπειρίας στο μυθιστόρημά του The Scarlet Letter. Γύρω από το Τελωνείο υπάρχουν πολλά ιστορικά σπίτια, καταστήματα και αποθήκες, πολλά από αυτά ανοιχτά για τους επισκέπτες. Περάστε από το Salem Visitor Center στο παλιό Salem Armory στην Liberty Street για πληροφορίες και μια δωρεάν ταινία προσανατολισμού (συνήθως προβάλλεται τρεις φορές την ημέρα) ή κατεβάστε δωρεάν ψηφιακές περιηγήσεις και διαδραστικό υλικό από τον ιστότοπο του πάρκου για να καθοδηγήσετε την εξερεύνηση σας. Διατίθενται επίσης ξεναγήσεις με οδηγό Ranger. ελέγξτε τον ιστότοπο για τρέχουσες λεπτομέρειες.

Μουσείο Peabody Essex

Το παλαιότερο μουσείο που λειτουργεί συνεχώς στις Ηνωμένες Πολιτείες, το Μουσείο Peabody Essex ξεκίνησε ως East India Marine Society, ένας οργανισμός που ιδρύθηκε από μια ομάδα θαλάσσιων καπεταναίων και αξιωματικών εμπορικών πλοίων του Σάλεμ το 1799. Ο καταστατικός χάρτης της Εταιρείας δημιούργησε ένα «υπουργείο φυσικών και τεχνητών περιέργειες» γεμάτες με αντικείμενα που είχαν συλλέξει τα μέλη σε μακρινά μέρη σε όλο τον κόσμο. Με τα χρόνια ο οργανισμός επεκτάθηκε και εξελίχθηκε σε μουσείο τέχνης και πολιτισμού παγκόσμιας κλάσης.

Οι εκμεταλλεύσεις της PEM με περισσότερα από 1,8 εκατομμύρια έργα περιλαμβάνουν εντυπωσιακές συλλογές ναυτικής τέχνης και αντικειμένων. Αμερικανική τέχνη; και τέχνη από την Κίνα, την Ιαπωνία, την Κορέα, τη Νότια Ασία, την Ωκεανία και την Αφρική. Μεγάλο μέρος της βασικής συλλογής του μουσείου προέρχεται από τη ναυτική κληρονομιά του Σάλεμ και τις ισχυρές εμπορικές του συνδέσεις με την Ασία κατά τον 18ο και τον 19ο αιώνα. Αποκορύφωμα είναι το Yin Yu Tang, ένα ξύλινο σπίτι 200 ​​ετών που χτίστηκε για την οικογένεια μιας ευημερούσας εμπόρου στη νοτιοανατολική Κίνα και μεταφέρθηκε στο Salem το 1996. Το PEM φιλοξενεί επίσης πολυάριθμα ειδικά εκθέματα κάθε χρόνο.

Το Σπίτι της Μάγισσας

Το δημοφιλές όνομα για αυτό το σπίτι στη γωνία των οδών Essex και North Streets είναι μια εσφαλμένη ονομασία: κανένας που κατηγορείται για μαγεία δεν έζησε ποτέ εδώ. Στην πραγματικότητα ήταν το σπίτι της οικογένειας Corwin, της οποίας ο πατριάρχης, Jonathan Corwin, αγόρασε το σπίτι το 1675 και υπηρέτησε ως ένας από τους δικαστές κατά τη διάρκεια των δοκιμών για μαγεία 17 χρόνια αργότερα. Ένα από τα παλαιότερα σπίτια στο Σάλεμ, είναι το μόνο εναπομείναν κτίριο ανοιχτό στο κοινό με άμεση σύνδεση με τις δοκιμές.

Το σπίτι αποτελείται από τέσσερα δωμάτια, δύο στον επάνω όροφο και δύο στον κάτω όροφο, επιπλωμένα όπως θα ήταν όταν ζούσε εδώ η οικογένεια Corwin. Μετά από μια σύντομη εισαγωγή από ένα μέλος του προσωπικού, η επίσκεψη είναι αυτο-καθοδηγούμενη. Υπάρχουν μερικά εκθέματα σχετικά με τις δοκιμές μαγείας στην τελευταία αίθουσα, αλλά συνολικά είναι πραγματικά μια ματιά στο πώς ήταν η ζωή στο Σάλεμ στα τέλη του 17ου αιώνα.

Η περιοχή McIntire

Αυτή η κατοικημένη περιοχή βρίσκεται δυτικά και νότια του Witch House, και φημίζεται για τη συγκέντρωση των σπιτιών του 18ου και 19ου αιώνα, πολλά από τα οποία χτίστηκαν από τον ξυλογλύπτη και αρχιτέκτονα Samuel McIntire (1757-1811) που γεννήθηκε στο Salem, συμπεριλαμβανομένου του Peirce-Nichols House. (80 Federal Street) από περίπου το 1782.

Συνολικά, η περιοχή McIntire περιέχει παραδείγματα στυλ κτιρίων από το 1640 έως το 1940, καθιστώντας την ένα υπέροχο μέρος για να πάτε για μια βόλτα αν σας ενδιαφέρει καθόλου η αρχιτεκτονική. Οι κεντρικοί δρόμοι είναι οι Federal, Essex, Chestnut και Broad Streets μεταξύ Summer/North Street και Flint Street. Η Chestnut Street έχει ονομαστεί ένας από τους πιο όμορφους δρόμους στην Αμερική χάρη στα πολλά ωραία κτίρια της ομοσπονδιακής περιόδου, συμπεριλαμβανομένου του Hamilton Hall, που χτίστηκε από τον McIntire το 1805 ως τόπος συγκέντρωσης της κοινωνίας.

Τα περισσότερα σπίτια στην περιοχή McIntire είναι ιδιωτικές κατοικίες, αλλά υπάρχουν περιορισμένες ξεναγήσεις στο Federal-style Phillips House (34 Chestnut Street) και στο Ropes Mansion (318 Essex Street), που χτίστηκε το 1727 σε γεωργιανό στιλ και ανακαινίστηκε το 1894. ο κήπος είναι ανοιχτός καθημερινά, χωρίς χρέωση. Το παλαιότερο σπίτι του Σάλεμ, το Pickering House, που χτίστηκε το 1660, βρίσκεται στην οδό Broad 18.

Μνημείο δοκιμών μαγισσών του Σάλεμ

Ακριβώς έξω από την οδό Ελευθερίας, μια μικρή πλατεία με πέτρινους τοίχους σε τρία πόδια σε τρεις πλευρές τιμά τα θύματα των δοκιμών μαγείας του 1692. Αυτό το απλό αλλά συγκινητικό μνημείο αποτελείται από 20 ακατέργαστα πέτρινα παγκάκια, στο καθένα σκαλισμένα το όνομα ενός από τα θύματά του μαζί με την ημερομηνία εκτέλεσης του και τα μέσα εκτέλεσης. Δεκαεννέα άτομα απαγχονίστηκαν, ενώ ένας ηλικιωμένος, ο Τζάιλς Κόρεϊ, κατηγορήθηκε και βασανίστηκε με πέτρες στοιβαγμένες στο στήθος του. Αρνούμενος να ομολογήσει, τελικά συντρίφτηκε μέχρι θανάτου. Στην ανοιχτή πλευρά του μνημείου υπάρχει ένα πέτρινο κατώφλι σκαλισμένο με λέξεις του κατηγορουμένου που ελήφθησαν από πρακτικά της δίκης.

Νεκροταφείο Charter Street

Γνωστό και ως Old Burying Point, αυτό είναι το παλαιότερο νεκροταφείο του Σάλεμ, που χρονολογείται από το 1637. Οι πρώιμοι ξύλινοι δείκτες έχουν σαπίσει, έτσι ο παλαιότερος τάφος που εντοπίστηκε είναι αυτός της Ντόρατι Κρόμγουελ, η οποία πέθανε το 1673. Οι φθαρμένες, στραβές ταφόπλακες του νεκροταφείου είναι μια δελεαστική υπενθύμιση της μακράς και συναρπαστικής ιστορίας του Σάλεμ.

Το νεκροταφείο άνοιξε ξανά πρόσφατα μετά από ένα έργο αποκατάστασης τοπίου και οι επισκέπτες πρέπει να παραμείνουν στα μονοπάτια για την προστασία του χώρου. Αυτό κάνει πολλές από τις πέτρες απρόσιτες, αλλά ορισμένοι από τους βασικούς τάφους ιστορικού ενδιαφέροντος μπορούν ακόμα να προβληθούν από κοντά. Μεταξύ αυτών είναι ο τάφος του Mayflower Pilgrim Richard More, ο οποίος πέθανε το 1692. Ο δικαστής των μαγισσών John Hathorne (προπάππους του Nathaniel Hawthorne) και τον αρχιτέκτονα Samuel McIntire. Η είσοδος στο νεκροταφείο γίνεται από μια μικρή πύλη δίπλα στο Salem Witch Trials Memorial.

Το Σπίτι των Επτά Αετωμάτων

Χτισμένο το 1668 για τον πλούσιο έμπορο και εφοπλιστή John Turner, αυτό το όμορφα διατηρημένο ιστορικό σπίτι βρίσκεται ανάμεσα σε υπέροχους κήπους με θέα στο λιμάνι του Salem. Γνωστό και ως Αρχοντικό Turner-Ingersoll, ήταν το σπίτι τριών γενεών Turners προτού πουληθεί στον Captain Samuel Ingersoll και τελικά περάσει στην κόρη του Susanna. Ο δεύτερος ξάδερφός της, Nathaniel Hawthorne, επισκεπτόταν συχνά και γοητεύτηκε με το σπίτι, το οποίο τελικά ενέπνευσε το μυθιστόρημά του το 1851 The House of the Seven Gables.

Το σπίτι πέρασε από διάφορες μεταμορφώσεις με τα χρόνια, με τα αετώματα να αφαιρεθούν και να προστεθούν ιδιόμορφα χαρακτηριστικά, όπως μια κρυφή σκάλα μέσα σε μια καμινάδα. Αποκαταστάθηκε στις αρχές του 20ου αιώνα στην αρχική του εμφάνιση και επιπλωμένο με διακόσμηση εποχής για να ταιριάζει με τις πραγματικές ιστορικές λίστες απογραφής, το σπίτι παρέχει συναρπαστική εικόνα για το πώς ήταν η ζωή για τις οικογένειες Turner και Ingersoll. Η είσοδος στο ίδιο το σπίτι γίνεται με ξενάγηση, που ακολουθείται από αυτοκαθοδηγούμενη εξερεύνηση των κήπων και των περιοχών, συμπεριλαμβανομένου του σπιτιού στο οποίο γεννήθηκε ο Hawthorne (αρχικά βρισκόταν λίγα τετράγωνα μακριά και μετακόμισε στην ιδιοκτησία το 1958). Αν και η ξενάγηση στο σπίτι είναι ο καλύτερος τρόπος για να απολαύσετε την πλήρη ιστορική εμπειρία, διατίθενται επίσης εισιτήρια με μειωμένη τιμή μόνο για τους κήπους και τους κήπους.

Ξεναγήσεις με τα πόδια

Μια ξενάγηση με τα πόδια είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να δείτε το Σάλεμ και να μάθετε για την ιστορία της πόλης. Οι έμπειροι τοπικοί οδηγοί ζωντανεύουν το δραματικό παρελθόν του Σάλεμ με τρόπο που τα διάφορα αξιοθέατα που σχετίζονται με τις μάγισσες δυσκολεύονται να κάνουν με διοράματα και ηχογραφημένες παρουσιάσεις. Υπάρχουν πολλές καλές επιλογές περιοδείας για να διαλέξετε, ανάλογα με τα συγκεκριμένα ενδιαφέροντά σας και εάν θέλετε μια ημερήσια ή νυχτερινή περιήγηση, μια περιοδεία με επίκεντρο την ιστορία ή μια περιοδεία που παίζει το φανταστικό, μαγευτικό θέμα.

Το Bewitched After Dark και το Witch City Walking Tours είναι καλές επιλογές για δίωρες περιηγήσεις με τα πόδια που συνδυάζουν βαθιά ιστορική γνώση με εξαιρετικές δεξιότητες αφήγησης. Για μια πιο απόκοσμη επιλογή, δοκιμάστε το Spellbound Tours, του οποίου η δημοφιλής περιοδεία Voodoo, Vampires και Ghosts συνδυάζει ιστορία με παραφυσικά στοιχεία, καθοδηγούμενη από έμπειρους ερευνητές παραφυσικών. Το γραφείο τουρισμού του Σάλεμ έχει έναν χρήσιμο οδηγό για τους πολλούς διαφορετικούς τύπους περιηγήσεων που διατίθενται.

Τρόλεϊ Σάλεμ

Για μια καλή γενική επισκόπηση του Σάλεμ, κάντε την ωριαία περιήγηση με τρόλεϊ που ξεκινά από το Armory Park, έξω από το Κέντρο Επισκεπτών του Σάλεμ. Η διαδρομή διασχίζει το κέντρο της πόλης, την ιστορική προκυμαία και την περιοχή McIntire, περνώντας τα περισσότερα από τα κύρια σημεία ενδιαφέροντος της πόλης. Η διαδρομή του τρόλεϊ κάνει δύο διαφορετικούς βρόχους με επιστροφή στο Κέντρο Επισκεπτών στη μέση, επομένως θα θέλετε να παραμείνετε και στα δύο μέρη για να απολαύσετε την πλήρη εμπειρία.

Τα εισιτήρια ισχύουν για μια ολόκληρη μέρα και σας επιτρέπουν να επιβιβαστείτε και να κατεβείτε σε διάφορα αξιοθέατα. Λάβετε υπόψη ότι η επιλογή hop-on, hop-off ενδέχεται να είναι περιορισμένη τα Σαββατοκύριακα του Οκτωβρίου, όταν το Salem είναι πιο πολυσύχναστο.

Πάρκα μπροστά στον ωκεανό

Περίπου ενάμιση μίλι βορειοανατολικά του κέντρου του Σάλεμ βρίσκονται δύο πάρκα της πόλης με όμορφη θέα στη θάλασσα, και οι δύο στάσεις στη διαδρομή του τρόλεϊ του Σάλεμ. Με θέα στο Beverly Harbor και το Salem Channel, το Salem Willows Park έχει πολλές μικρές παραλίες, πολλά τραπέζια για πικνίκ και γρασίδι που σκιάζονται από τα τεράστια ομώνυμο δέντρα του πάρκου. Το γραφικό περιβάλλον και οι ευκαιρίες αναψυχής κάνουν το “The Willows” ένα αγαπημένο τοπικό μέρος για καλοκαιρινή διασκέδαση και περιπάτους οποιαδήποτε εποχή. Παρά τις πινακίδες που το αποκαλούν «λούνα παρκ», δεν θα βρείτε μεγάλες αποκριάτικες βόλτες εδώ, αν και υπάρχουν δύο στοές με παιχνίδια, αυτοκίνητα προφυλακτήρα, ένα καρουζέλ και άλλη διασκέδαση για τα παιδιά. Υπάρχουν επίσης πολλά εστιατόρια γρήγορου φαγητού, όπως το δημοφιλές Clam Shack κάτω από τις ιτιές και το EW Hobbs, το οποίο πουλά ποπ κορν, παγωτό και άλλες λιχουδιές από το 1897.

Σε κοντινή απόσταση, σε μια χερσόνησο στο στόμιο του Salem Harbor, βρίσκεται το Winter Island Park, ένας παροπλισμένος αεροπορικός σταθμός της ακτοφυλακής των ΗΠΑ και μια τοποθεσία στρατηγικής σημασίας ήδη από το 1643, όταν ξεκίνησε η κατασκευή αυτού που τελικά έγινε γνωστό ως Fort Pickering. Ανακατασκευάστηκε σε μεγάλο βαθμό κατά τη διάρκεια του Εμφυλίου Πολέμου, το φρούριο έχει καταστραφεί σε ερείπια, αν και λείψανα χωματουργικών εργασιών και αποθήκες μπορεί να δει κανείς στην ανατολική πλευρά του Winter Island, κοντά στον Φάρο Fort Pickering (Winter Island), ο οποίος χρονολογείται από το 1871. Εκτός από τον υπέροχο ωκεανό και θέα στο λιμάνι, το Winter Island διαθέτει παραλία, ράμπα εκτόξευσης σκαφών και χώρο κατασκήνωσης με χώρο για σκηνές και RV.

Άλλα μαγικά πράγματα να κάνετε στο Σάλεμ

Δεν θα ήταν το Σάλεμ χωρίς πολλά αξιοθέατα που σχετίζονται με τις μάγισσες, μερικά καλύτερα από άλλα. Ακολουθεί μια σύνοψη του τι να περιμένετε από μερικά από τα πιο σημαντικά αξιοθέατα που σχετίζονται με το σκοτεινό παρελθόν του Σάλεμ, ώστε να μπορείτε να λαμβάνετε τεκμηριωμένες αποφάσεις σχετικά με το πώς και πού θα ξοδέψετε τον χρόνο και τα χρήματά σας στην Πόλη των Μάγισσας.

Μουσείο Μαγισσών του Σάλεμ

Παρά το όνομά του, το Μουσείο Μαγισσών του Σάλεμ δεν είναι πραγματικά μουσείο, αλλά μάλλον ένα ζευγάρι παρουσιάσεων που σχετίζονται με τις μάγισσες. Η πρώτη διαδραματίζεται σε ένα σκοτεινό δωμάτιο, με ηχογραφημένη αφήγηση και 13 διοράματα σε φυσικό μέγεθος φωτισμένα με τη σειρά τους. Για την καλύτερη θέα, καθίστε σε ένα από τα σκαμπό στη μέση του δωματίου. Η παρουσίαση δίνει μια αξιοπρεπή επισκόπηση της υστερίας και των δοκιμών των μαγισσών, αλλά φαίνεται μάλλον παρωχημένη και μπορεί να είναι λίγο τρομακτική για τα μικρά παιδιά.

Το δεύτερο μέρος της επίσκεψης εξετάζει τις εξελισσόμενες αντιλήψεις για τις μάγισσες, με έναν άλλο ηχογραφημένο αφηγητή να συζητά παλαιότερα κυνήγια μαγισσών στην Ευρώπη και τον τρόπο με τον οποίο απεικονίζονται οι μάγισσες στη λαϊκή κουλτούρα. Υπάρχουν πολλές ενδιαφέρουσες πληροφορίες εδώ, αλλά ο χρόνος είναι περιορισμένος και ο χώρος γεμίζει, παρόλο που μεγάλες ομάδες χωρίζονται στα δύο, με τις μισές να περιμένουν στο κατάστημα δώρων. Ωστόσο, αν διατηρήσετε τις προσδοκίες σας μέτριες, μπορεί να σας φανεί μια χρήσιμη, αν και κάπως υπερτιμημένη, εισαγωγή στη μαγευτική ιστορία του Σάλεμ.

Στοιχειωμένα Γεγονότα

Στα περισσότερα μέρη, το Halloween είναι μια μονοήμερη εκδήλωση. Όχι τόσο στο Σάλεμ. Εδώ, ολόκληρος ο μήνας Οκτώβριος είναι γεμάτος με μαγευτικές, τρομακτικές δραστηριότητες, όπως ταινίες τρόμου, περιηγήσεις με φαντάσματα, μπάλες με κοστούμια, αναπαραστάσεις δοκιμών μαγισσών και κυνήγι φαντασμάτων αργά το βράδυ, όλα ολοκληρώνονται με μια επίδειξη πυροτεχνημάτων τη νύχτα του Halloween. Κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα των Haunted Happenings, το κέντρο του Σάλεμ γεμίζει με πωλητές, καλλιτέχνες του δρόμου και ντυμένους επισκέπτες που έρχονται από πολύ μακριά για να περιηγηθούν στα αξιοθέατα της πόλης, να ψωνίσουν αναμνηστικά που σχετίζονται με τις μάγισσες, να επισκεφτούν ένα τοπικό μέντιουμ ή να συμμετάσχουν στις ειδικές εκδηλώσεις. Αν αγαπάτε το Halloween – όσο πιο μαγευτικό και πιο κιτσκι, τόσο το καλύτερο – ο Οκτώβριος στο Σάλεμ είναι για εσάς. Εάν τα πλήθη, οι ουρές για αξιοθέατα και εστιατόρια και η υπερβολική αφθονία κοστουμιών μαγισσών σας ακούγονται περισσότερο σαν Helloween, καλύτερα να προγραμματίσετε την επίσκεψή σας για διαφορετική ώρα.

Μάγισσες, Μπουντρούμια amp; Πειρατές

Το Μουσείο Ιστορίας Μαγισσών, το Μουσείο Μαγισσών του Μπουντρούμι και το Μουσείο Πειρατών της Νέας Αγγλίας είναι μια τριάδα αξιοθέατων υπό την ίδια διαχείριση. Εάν ενδιαφέρεστε και για τα τρία, αγοράστε το σύνθετο εισιτήριο, το οποίο θα σας εξοικονομήσει χρήματα, αν και η τιμή είναι ακόμα λίγο τσουχτερή για αυτό που παίρνετε.

Όπως το Μουσείο Μαγισσών του Σάλεμ, το Μουσείο Ιστορίας Μαγισσών χρησιμοποιεί διοράματα με μανεκέν τύπου πολυκαταστημάτων για να απεικονίσει σκηνές από τις δίκες μαγισσών, αλλά όπου το Μουσείο Μαγισσών του Σάλεμ είναι μια καθιστή παρουσίαση με προηχογραφημένο ήχο, το Μουσείο Ιστορίας Μαγισσών περιλαμβάνει μια εισαγωγή από έναν ξεναγό, ακολουθούμενη από μια βόλτα σε μια σειρά από σκηνές με ζωντανή καθοδήγηση και προηχογραφημένα ηχητικά εφέ. Αν και κάπως συγκινητικό, μπορεί να είναι μια χρήσιμη ιστορική επισκόπηση.

Μια τρομακτική κρουαζιέρα με σκάφος στο Λονδίνο

Στο Μουσείο Witch Dungeon, η επίσκεψη ξεκινά σε μια αίθουσα θεάτρου, όπου ένας οδηγός εισάγει την ιστορία των δοκιμών μαγισσών, μετά από τις οποίες δύο ερμηνευτές υποδύονται μια δοκιμαστική σκηνή βασισμένη σε μεταγραφές από τα πραγματικά γεγονότα του 1692. Στη συνέχεια, ο οδηγός οδηγεί ο δρόμος για το υπόγειο. Εδώ υπάρχουν αντίγραφα από τα μπουντρούμια όπου κρατούνταν οι κατηγορούμενοι – σε ορισμένες περιπτώσεις για πολλούς μήνες – εν αναμονή της δίκης. Μερικοί από τους φυλακισμένους κρατήθηκαν σε κελιά τόσο μικρά που χρειάστηκε να παραμείνουν όρθιοι, ακόμη και όταν κοιμόντουσαν, κατά τη διάρκεια της φυλάκισής τους. Τα γερασμένα μανεκέν είναι ελαφρώς τυρώδη, αλλά το μπουντρούμι δίνει μια αίσθηση των φρικτών συνθηκών που υπέστη ο κατηγορούμενος. Αν προσπαθείτε να διαλέξετε ένα, αυτό είναι ίσως το καλύτερο από ένα μάλλον αθώο τρίο.

Όπως και τα άλλα, το Μουσείο Πειρατών της Νέας Αγγλίας αποτελείται από μια ξενάγηση σε διάφορα διοράματα. Η ιστορία της πειρατείας στη Νέα Αγγλία είναι αρκετά συναρπαστική και όχι πολύ γνωστή, αλλά το πόσο θα κερδίσετε από την επίσκεψή σας θα εξαρτηθεί πραγματικά από τον οδηγό. Υπάρχουν μερικά ενδιαφέροντα αντικείμενα στην πρώτη αίθουσα και μερικά σημάδια που αξίζει να διαβάσετε στην πορεία, αλλά όπως και τα θυγατρικά του αξιοθέατα, δεν είναι πραγματικά μουσείο, οπότε κρατήστε τις προσδοκίες σας μέτριες. Αξίζει πιθανώς να το επισκεφτείτε μόνο αν σας ενδιαφέρουν πραγματικά οι πειρατές ή αν επισκέπτεστε το Μουσείο Ιστορίας Μαγισσών και το Μουσείο Witch Dungeon ούτως ή άλλως και θέλετε να ξοδέψετε μερικά επιπλέον δολάρια για το σύνθετο εισιτήριο που περιλαμβάνει και τα τρία.

Πώς αυτό το ισπανικό νησί κάνει τον τουρισμό διαφορετικά, Halloween, Día de los Muertos και άλλα τρομακτικά φεστιβάλ σε όλο τον κόσμο, Τα καλύτερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε στο Σάλεμ της Μασαχουσέτης

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *