Επιλογή επαγγελματία

By | February 13, 2023

Επιλογή επαγγελματία

Οδηγός του ιατρικού συντάκτη Dr. Richard Dawood για την εύρεση των κορυφαίων ειδικών στην ταξιδιωτική υγεία στις ΗΠΑ

Οι περισσότεροι άνθρωποι σκέφτονται τις ταξιδιωτικές κλινικές ως μέρη για να πάτε για εμβόλια πριν από ένα ταξίδι, αλλά μια καλή ταξιδιωτική κλινική είναι πολύ περισσότερα από ένα «κατάστημα πυροβολισμών». Θα πρέπει να προσφέρει μια πλήρη ανασκόπηση των βασικών θεμάτων υγείας που σχετίζονται με το ταξίδι σας, λαμβάνοντας υπόψη πολλούς προσωπικούς παράγοντες, όπως εάν είστε νέος ή μεγάλος, άνδρας ή γυναίκα, έγκυος, διαβητικός, ανοσοκατασταλμένος ή έχετε προϋπάρχουσες παθήσεις υγείας. Το ιατρικό προσωπικό σε μια καλή ταξιδιωτική κλινική θα πρέπει να παρέχει λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με πιθανούς κινδύνους για την υγεία στον προορισμό σας, καθώς και συμβουλές για την πρόληψη και τη θεραπεία κοινών προβλημάτων όπως εντερικές λοιμώξεις, με ποια φάρμακα και προμήθειες να ταξιδέψετε και καθοδήγηση για το πώς και πότε να αναζητήσει περαιτέρω βοήθεια.

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ • Τι μένει στο δωμάτιο του ξενοδοχείου σας;

• Εύρεση υγειονομικής περίθαλψης στο εξωτερικό

• Hot Zones Hotel (pdf)

• Το απόλυτο κιτ πρώτων βοηθειών (pdf)

Πώς επιλέγετε μια ταξιδιωτική κλινική ή έναν ειδικό ταξιδιωτικής ιατρικής; Η εμπειρία μετράει, γι’ αυτό επιλέξτε ένα που θεραπεύει μεγάλο αριθμό ασθενών και έχει προσωπικό που είναι εξοικειωμένο με ζητήματα σε όλο τον κόσμο και με τη θεραπεία ταξιδιωτών μετά την επιστροφή τους από ένα ταξίδι. Αν και δεν αποτελεί εγγύηση αριστείας, η μακροχρόνια συμμετοχή ενός γιατρού και η πιστοποίηση από έναν επαγγελματικό οργανισμό όπως η International Society of Travel Medicine (ISTM) ή/και η American Society of Tropical Medicine and Hygiene (ASTMH) είναι μια καλή ένδειξη μακροπρόθεσμη δέσμευση για την υγεία των ταξιδιωτών. Άλλα σημάδια ότι ένας γιατρός έχει επιτύχει στην ταξιδιωτική ιατρική είναι η συγγραφή βιβλίων ή άρθρων περιοδικών για το θέμα. συμμετοχή σε διδασκαλία, έρευνα ή διεθνείς ενώσεις δημόσιας υγείας ή επαγγελματικές ενώσεις· και ιστορικό άσκησης της ιατρικής στο εξωτερικό. Αποφύγετε τις κλινικές όπου οι πωλήσεις εμβολίων υπερισχύουν της επαγγελματικής διαβούλευσης και εκείνες όπου η ταξιδιωτική ιατρική ασκείται καθαρά ως δευτερεύουσα πρακτική.

Ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε την αναζήτησή σας είναι οι διαδικτυακοί κατάλογοι ταξιδιωτικών κλινικών του ISTM (istm.org) και του ASTMH (astmh.org). Σαφώς, ορισμένες περιοχές έχουν περισσότερες επιλογές: Σε πολλά μέρη των Ηνωμένων Πολιτειών, υπάρχει μεγάλη ποικιλία από εξειδικευμένες κλινικές, ενώ σε άλλες, οι επιλογές είναι πιο περιορισμένες. Ο γιατρός της πρωτοβάθμιας περίθαλψης μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να σας δείξει τη σωστή κατεύθυνση, όπως και άλλοι ταξιδιώτες που έχουν βρει μια κλινική ή ένας γιατρός που παρέχει εξαιρετική φροντίδα.

Η ακόλουθη λίστα είναι από την προσωπική μου Rolodex με μερικούς από τους καλύτερους ειδικούς στην ταξιδιωτική ιατρική στις Ηνωμένες Πολιτείες. Περιλαμβάνει γιατρούς και νοσηλευτές που γνωρίζω εδώ και δύο δεκαετίες, είτε προσωπικά είτε λόγω φήμης, και για τους οποίους τρέφω υψηλό βαθμό επαγγελματικού σεβασμού.

ΑΛΑΜΠΑΜΑ, Μπέρμιγχαμ

** David Freedman, MD

Πανεπιστήμιο της Αλαμπάμα στο Birmingham Travelers’ Health Clinic**

Διδάσκει και διεξάγει έρευνα για τη διεθνή υγεία στο UAB. διοργανώνει σεμινάρια τροπικής ιατρικής που παρακολουθούν γιατροί από όλο τον κόσμο (205-731-9366; start.tripprep.com/uabtraveldoc).

ΑΡΙΖΟΝΑ, Φοίνιξ

**Eileen Klecka, RN

Ταξιδιωτικό Ιατρείο Ιατρών Αρκαδίας

**Μέλος του ISTM, ο Klecka έχει περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας στην ταξιδιωτική ιατρική (602-224-5932; travelshots.net).

**ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ, Μπέβερλι Χιλς

****Alan Spira, MD

Κέντρο Ταξιδιωτικής Ιατρικής

**Έχει πελατεία στον κλάδο των ταινιών A-list και χαίρει μεγάλης εκτίμησης για τη συμμετοχή του στην επαγγελματική εκπαίδευση και τη διεθνή υγεία. εκτεταμένη εμπειρία στη θεραπεία δυτών (310-360-1331; healthtravel.com).

**Μπονσάλ

****Victor Kovner, MD

**(760-643-9306).

**Σαν Ντιέγκο

****Marc Robin, RN

International Traveler’s Clinic

**Πρακτική από νοσηλευτή με μακροχρόνια συμμετοχή στην ταξιδιωτική ιατρική (619-299-8002, χωρίς ιστότοπο).

Woodside

**Eric L. Weiss, MD

Ο γιατρός του χωριού

**Επίκουρος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ, ειδικεύεται στην επείγουσα ιατρική και τις λοιμώδεις νόσους. συμμετέχει ενεργά στο ISTM και το ASTMH (650-851-4747; villagedoctor.com).

**COLORADO, Telluride

**** Peter Hackett, MD

Ιατρικό Κέντρο Telluride

**Διεθνώς αναγνωρισμένος ειδικός στην ιατρική υψηλού υψομέτρου (970-728-3848; telluridemedicalcenter.org).

CONNECTICUT , Storrs

**Kenneth Dardick, MD

Κονέκτικατ Ταξιδιωτική Ιατρική

**Ένας μακροχρόνιος ειδικός, είναι πρωτοπόρος στις ηλεκτρονικές πληροφορίες υγείας για ταξίδια (860-487-0002, χωρίς ιστότοπο).

**ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΗΣ ΚΟΛΟΜΠΙΑΣ

****Martin Wolfe, MD

Traveler’s Medical Service of Washington, DC

**Ειδικός στην τροπική ιατρική και την παρασιτολογία, ο Wolfe είναι ευρέως σεβαστός για τη δουλειά του με το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ και το Σώμα Ειρήνης (202-466-8109; martinwolfemd.com).

**ΓΕΩΡΓΙΑ, Ατλάντα

****Phyllis Kozarsky, MD

Emory TravelWell

**Συμμετέχει στη διατύπωση ταξιδιωτικών συμβουλών υγείας για το CDC και δραστηριοποιείται στο ISTM (404-686-5885; emoryhealthcare.org/departments/travelwell/index.html).

ΧΑΒΑΗ, Χονολουλού

** Vernon Ansdell, MD

Kaiser Travel and Tropical Medicine

**Ευρεία εμπειρία σε αναπτυσσόμενες χώρες. εξαιρετική εθελοντική εργασία σε φυσικές καταστροφές (808-432-2365, χωρίς ιστότοπο).

**ILLINOIS, Fox River Grove

****Ann Trauscht, MD

Advocate Occupational Health Travel and Immunization Center

**Ο ιατρικός διευθυντής επαγγελματικής υγείας στο Advocate Good Shepherd Hospital, στο Barrington, Trauscht έχει περισσότερα από 26 χρόνια ιατρικής εμπειρίας (847-462-2500; advocatehealth.com/gshp/services/other/travel).

**ΛΟΥΙΖΙΑΝΑ, Νέα Ορλεάνη

****Susan McLellan, MD

Tulane University Travel Clinic

**Είναι καθηγήτρια μολυσματικών ασθενειών στο Tulane, ένα κέντρο παγκόσμιας κλάσης για τροπικές ασθένειες (504-988-5363; sph.tulane.edu/tropmed).

ΜΕΡΥΛΑΝΤ, Βαλτιμόρη

**Judy Baker, BSN, και R. Bradley Sack, MD

Johns Hopkins Travel Medicine

** Ο Βοηθός Διευθυντής Baker είναι κάτοχος πτυχίου BSN και MPH στη διεθνή υγεία και έχει ζήσει και εργαστεί σε όλη την Αφρική και την Ασία. Το Travel Medicine Consultant Sack άνοιξε την ταξιδιωτική κλινική το 1986 (410-955-8931; hopkinsmedicine.org/referraldirectory).

Bethesda

** Kyle Petersen, MD

Ταξιδιωτική Κλινική, Εθνικό Ναυτικό Ιατρικό Κέντρο

**Ο υποπλοίαρχος Petersen έχει εργαστεί ως ειδικός μολυσματικών ασθενειών στο USS Comfort και τώρα εργάζεται στο Εθνικό Ναυτικό Ιατρικό Κέντρο (301-319-8369; bethesda.med.navy.mil/patient/health_care/medical_services/infectious_disease).

ΜΑΣΑΧΟΥΣΕΤΣ, Βοστώνη

**Elizabeth Barnett, MD

Διεθνής Κλινική, Ιατρικό Κέντρο της Βοστώνης

**Με εξειδίκευση στην παιδιατρική και την εσωτερική ιατρική καθώς και στις λοιμώδεις νόσους, τη διεθνή υγεία, την υπεράσπιση και την ανάπτυξη των παιδιών, η Barnett ειδικεύεται στην υγεία των προσφύγων και στην αξιολόγηση παιδιών που υιοθετούνται διεθνώς. Οι ασθενείς είναι κυρίως παιδιά, έφηβοι και νεαροί ενήλικες (617-414-3623, χωρίς ιστότοπο).

**Lin Chen, MD

Κέντρο Ταξιδιωτικών Πόρων

**Και τα δύο τυγχάνουν ευρέως σεβασμού για την ακαδημαϊκή συνεισφορά τους, ιδίως στη διεθνή υγεία (617-499-5757; mountauburn.caregroup.org/body.cfm?id=74).

Cambridge

** Edward Ryan, MD

Γενικό Νοσοκομείο Μασαχουσέτης

**Αναπληρωτής καθηγητής ιατρικής, ο Ryan ειδικεύεται στους εμβολιασμούς (617-724-1934, χωρίς ιστότοπο).

Πίτσφιλντ

**Laurie Bank, FNP

Hillcrest International Travel Health Services

**Ένα σεβαστό ιατρείο που καθοδηγείται από νοσηλευτές (413-499-2054, χωρίς ιστότοπο).

ΜΙΣΙΓΚΑΝ, Γκράντβιλ

**Dale Carroll, MD

Ταξιδιωτικός γιατρός

**Πιστοποιημένος τόσο στη μαιευτική όσο και στην ταξιδιωτική ιατρική, είναι ο ιδανικός ειδικός για την έγκυο ταξιδιώτη (616-988-0980; travdoc.com).

**ΜΙΝΕΣΟΤΑ, Άγιος Παύλος

****William Stauffer, MD

Travel Medicine Health Partners Specialty Center

**Ο Stauffer έχει ραντεβού μερικής απασχόλησης στο CDC, στο Τμήμα Μετανάστευσης και Καραντίνας, και έχει γράψει εκτενώς για την παιδιατρική ταξιδιωτική ιατρική. δίνει διαλέξεις σε εθνικό επίπεδο και επί του παρόντος παρακολουθεί έρευνα για την ελονοσία (952-967-7978 (ραντεβού), 651-254-7820 (γενικές πληροφορίες)· healthpartners.com).

**NEVADA, Minden

****Arthur Dover, MD

Tahoe Travel Clinic

**Διπλωμάτης της Σχολής Υγιεινής και Τροπικής Ιατρικής του Λονδίνου και μέλος των κλινικών τμημάτων του ASTMH και του ISTM, έχει γράψει εκτενώς για την ελονοσία και άλλες μολυσματικές ασθένειες (831-818-5632; arthurdovermd.com).

**ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ, Briarcliff Manor

****Gail Rosselot, NP

Travel Well of Westchester, Inc.

**Ένα σεβαστό ιατρείο υπό τη διεύθυνση νοσηλευτών από το 1991. Ο Rosselot είναι ιδρυτικό μέλος τόσο του ISTM όσο και του American Travel Health Nurses Association (914-923-7073; nptravelhealth.com).

**Νέα Υόρκη

**** Alberto Acosta, MD, και Rebecca Acosta, RN

Ιατρική Υπηρεσία Ταξιδιωτών

**Πρόκειται για μια κλινική με μεγάλη εκτίμηση. Η Rebecca είναι η κόρη του Marty Wolfe (βλ. District of Columbia), επομένως η ταξιδιωτική ιατρική είναι στα γονίδιά της (212-230-1020; travelersmedical.com).

** Bradley Connor, MD

Ταξιδιωτικές Υπηρεσίες Υγείας

**Η ταξιδιωτική κλινική ιδρύθηκε πριν από περισσότερα από 25 χρόνια. Ο Connor έχει μια πελατεία υψηλού προφίλ A-list και είναι σε ζήτηση για να συνοδεύσει ειδικούς πελάτες στο εξωτερικό. Είναι επίσης πρώην πρόεδρος του ISTM, συνεκδότης σχολικών βιβλίων και κορυφαίος γαστρεντερολόγος (212-734-3000; travelhealth.net).

**Karl Neumann, MD

Family Travel Clinic of Forest Hills

**Ένας από τους πρώτους στην επιχείρηση, ο Neumann είναι επίσης πολύ σεβαστός παιδίατρος (718-263-2072, χωρίς ιστότοπο).

** ΤΕΞΑΣ, Χιούστον

**** Herbert DuPont, MD

Baylor Travel Medicine

**Ο κορυφαίος ειδικός στις Ηνωμένες Πολιτείες για τη διάρροια των ταξιδιωτών. συντάκτης, συγγραφέας και πρώην πρόεδρος του ISTM (713-798-7700; bcm.edu/familymed).

Charles Ericsson, MD

Κλινική Ταξιδιωτικής Ιατρικής του Πανεπιστημίου του Τέξας

Στενός συνάδελφος του Herbert DuPont (βλ. παραπάνω), με μεγάλη εκτίμηση στο παρελθόν εκδότη του Journal of Travel Medicine (713-572-8122, χωρίς ιστότοπο).

ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ, Σιάτλ

**Russell McMullen, MD

Ιατρικό Κέντρο του Πανεπιστημίου της Ουάσιγκτον

**Συγγραφέας του McMullen είναι αναπληρωτής καθηγητής ιατρικής στο Ιατρικό Κέντρο του Πανεπιστημίου της Ουάσιγκτον (206-598-3300, uwmedicine.org).

** WYOMING, Τζάκσον

****David Shlim, MD

Jackson Hole Travel and Tropical Medicine

**Ένας ειδικός που θαυμάζεται πολύ, έχει τεράστια πρακτική εμπειρία, έχοντας φροντίσει πεζοπόρους και άλλους ταξιδιώτες στο Νεπάλ (307-733-4627, χωρίς ιστότοπο).

17 καλύτερα δώρα Nordstrom 2022: κάλτσες που θα χρησιμοποιήσουν οι ταξιδιώτες

Λένε ότι τα καλύτερα πράγματα έρχονται σε μικρές συσκευασίες, και αυτό ισχύει ιδιαίτερα όταν αγοράζετε γεμιστές κάλτσες που είναι τόσο χρήσιμες όσο και απολαυστικά συμπαγείς (και φιλικές προς το ταξίδι). Θα βρείτε άφθονη έμπνευση εδώ, με τις κορυφαίες επιλογές μας για μίνι αλλά ουσιαστικά δώρα που σίγουρα θα ευχαριστήσουν όλους τους ταξιδιώτες και τους συντρόφους του ταξιδιού στη ζωή σας αυτές τις γιορτές—όλα από έναν από τους πωλητές λιανικής μας, τη Nordstrom.

Μια χρήσιμη συμβουλή: Μπορείτε να επιλέξετε ένα κιτ δώρου DIY ή μια υφασμάτινη τσάντα δώρου (5$ το καθένα) για να εξοικονομήσετε χρόνο και ενέργεια για να τυλίξετε οποιοδήποτε από αυτά τα δώρα Nordstrom αυτές τις γιορτές. Επίσης, εάν παραλάβετε την παραγγελία σας, θα πρέπει να την υποβάλετε έως τις 20:00 EST στις 17 Δεκεμβρίου και να επιλέξετε δωρεάν τυπική αποστολή για να φτάσει μέχρι τα Χριστούγεννα. Ορισμένα είδη είναι επίσης διαθέσιμα για παραλαβή από το κατάστημα, εάν ψωνίζετε πραγματικά την τελευταία στιγμή.

Όλα τα προϊόντα που εμφανίζονται στο Condé Nast Traveler επιλέγονται ανεξάρτητα από τους εκδότες μας. Ωστόσο, όταν αγοράζετε κάτι μέσω των συνδέσμων λιανικής μας, ενδέχεται να κερδίσουμε μια προμήθεια θυγατρικών.

Kiehl’s Merry Masking τρίο

Αυτό το σετ περιλαμβάνει τρεις από τις πιο δημοφιλείς μάσκες προσώπου της Kiehl, όλες σε βολικό μέγεθος ταξιδιού. Μέσα σε ένα γιορτινό κουτί διακοπών (διαβάστε: δεν χρειάζεται τύλιγμα), θα βρείτε μια μάσκα Energizing Radiance με Turmeric amp; Cranberry Seed Energizing Radiance, μάσκα καθαρισμού βαθέων πόρων Rare Earth και Ηρεμιστική μάσκα με πέταλα καλέντουλας.

$40 στο Nordstrom

Hydro Flask Μπουκάλι νερού με πλατύ καπάκι 40 ουγγιών

Μείνετε ενυδατωμένοι σε ένα μακρύ οδικό ταξίδι με αυτό το μπουκάλι νερού από ανοξείδωτο χάλυβα 40 ουγκιών χωρίς BPA και φθαλικές ενώσεις. Η προστασία TempShield διατηρεί τα ζεστά υγρά ζεστά για έως και έξι ώρες και κρύα για έως και 24 ώρες.

$50 στο Nordstrom

Γάντια με οθόνη αφής τεχνολογίας Icebreaker Sierra

Κατευθυνθήκατε κάπου δροσερό; Αυτά τα γάντια fleece, κατασκευασμένα από 88 τοις εκατό μαλλί μερινό, θα κρατήσουν τα χέρια σας ζεστά στην επόμενη χειμερινή σας απόδραση. Η τεχνολογία της οθόνης αφής που είναι ενσωματωμένη στους αντίχειρες και τους δείκτες σάς επιτρέπει να παραμένετε συνδεδεμένοι και ταυτόχρονα φρυγανισμένοι.

45 $ στο Nordstrom

Κιτ μανικιούρ τζελ Le Mini Macaron

Παραλείψτε το κομμωτήριο και περιποιηθείτε τον εαυτό σας στο σπίτι ή εν κινήσει με ένα κιτ μανικιούρ με τζελ που περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεστε για ένα μανικιούρ ποιότητας κομμωτηρίου DIY: λάμπα LED, βερνίκι gel, στικ για την επιδερμίδα, λίμα νυχιών, μαξιλαράκια αφαίρεσης και λεπτομερή οδηγίες για ένα άψογο γυαλιστικό.

$35 στο Nordstrom

Ασύρματο ηχείο Marshall Willen

Φέρτε την αγαπημένη σας μουσική μαζί σας όπου κι αν πάτε με ένα μικρό αλλά πανίσχυρο ασύρματο ηχείο. Απολαύστε 15 ώρες ακρόασης με μία μόνο φόρτιση σε κάθε είδους κλίμα, χάρη στην πιστοποίηση IP67 για αντοχή στη σκόνη και το νερό.

$120 στο Nordstrom

Ατμόλουτρο χειρός Nori και σίδερο

Ένα ατμόπλοιο χειρός είναι ένα εξαιρετικό αντικείμενο για επένδυση για έναν φίλο (ή τον εαυτό σας). Διαθέσιμο σε πέντε διασκεδαστικά χρώματα, αυτό το δίδυμο ατμού και σιδήρου είναι ελαφρύ και φιλικό προς τη χειραποσκευή. Είτε ταξιδεύετε για επαγγελματικούς λόγους είτε για αναψυχή, αυτό το προϊόν θα εξασφαλίσει ότι θα έχετε ρούχα χωρίς ζάρες όπου κι αν σας πάει η επόμενη περιπέτεια σας.

$120 στο Nordstrom

Barefoot Dreams CozyChic Lite περιτύλιγμα ταξιδιού

Ταξιδέψτε με στυλ με ένα ελαφρύ σάλι που λειτουργεί ως μαντήλι infinity. Αυτό το στυλ Barefoot Dreams είναι κατασκευασμένο από μια μικροΐνα που πλένεται στο πλυντήριο που ονομάζεται CozyChic και δεν φθείρεται ή συρρικνώνεται κατά το πλύσιμο. Χρησιμοποιήστε το ως κουβέρτα κατά την πτήση ή στα τρένα κατά τη διάρκεια της ψυχρής μεταφοράς, ή συσκευάστε το ως κομμάτι στρώματος κατά τη διάρκεια των διακοπών σας.

$118 στο Nordstrom

Τσάντα περιποίησης Quip Refresh

Αν γνωρίζετε κάποιον που χρειάζεται ένα νέο νεσεσέρ, δεν μπορείτε να κάνετε λάθος με αυτό από την Quip. Μια πτυσσόμενη θήκη σιλικόνης τοποθετείται καλά στη χειραποσκευή και επεκτείνεται για επιπλέον αποθήκευση εάν ελέγχετε μια τσάντα. Στο εσωτερικό, θα βρείτε ευρύχωρες διχτυωτές τσέπες για να χωρέσουν όλα τα απαραίτητα.

$40 στο Nordstrom

Σετ συλλογής κολόνια Jo Malone London

Το άρωμα είναι μια πολύ προσωπική επιλογή. Αντί να μαντέψετε το αγαπημένο άρωμα κάποιου, δώστε ένα σετ πέντε κλασικών αρωμάτων για να αφήσετε τον παραλήπτη σας να δοκιμάσει μόνος του. Τα αρώματα που περιλαμβάνονται είναι αγγλικό αχλάδι και φρέζια, λάιμ βασιλικός και μανταρίνι, άγριο μπλε, φασκόμηλο και θαλασσινό αλάτι και βατόμουρο και δάφνη.

$115 στο Nordstrom

Λιμάνι και Πολωνικό κουτί χαπιών

Κάθε ταξιδιώτης χρειάζεται ένα κομψό κουτί χαπιών για απρόσκοπτη αποθήκευση βιταμινών και φαρμάκων. Αντί να κουβαλάτε βαριά μπουκάλια χαπιών από μέρος σε μέρος, μείνετε οργανωμένοι με ένα φορητό κουτί χαπιών επτά ημερών που χωράει ακριβώς στην τσάντα σας.

$20 στο Nordstrom

Σετ μουτζούρες και αιθέρια έλαια Campo Palo Santo

Δώστε το δώρο του “μου χρόνου” σε ένα πακέτο έτοιμο για ταξίδια. Το άναμμα των μουντζουρών αναδύει ένα διακριτικό άρωμα λιβανιού με εσπεριδοειδή που —είτε πιστεύετε ότι καθαρίζει την αρνητική ενέργεια είτε όχι—είναι τουλάχιστον ένα τελετουργικό εντελώς χαλαρωτικό. Και το εξίσου αρωματικό μείγμα βιολογικών αιθέριων ελαίων είναι τέλειο για μια στιγμή αρωματοθεραπείας κατά τη διάρκεια χαοτικών ημερών ταξιδιού ή αγχωτικών διακοπών στο σπίτι.

$39 στο Nordstrom

Μίνι κοσμηματοπωλείο Estella Bartlett

Μεταξύ των αγαπημένων μας δώρων Nordstrom: Αυτό το κουτί κοσμημάτων φιλικό προς το πορτοφόλι, το οποίο έχει ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για να προστατεύσετε τα καθημερινά σας κοσμήματα εν κινήσει. Υπάρχουν τέσσερα ρολά δαχτυλιδιών, που μπορούν επίσης να χωρέσουν σκουλαρίκια, και ένα μεγάλο χωρισμένο τμήμα για βραχιόλια, ρολόγια και μεγαλύτερα αντικείμενα, καθώς και μια τσέπη για μικρά κολιέ. Με πλάτος μόλις πέντε ίντσες, χωράει εύκολα σε οποιαδήποτε χειραποσκευή ή προσωπικό αντικείμενο, αλλά είναι ταυτόχρονα αρκετά μεγάλο ώστε να μην μείνετε πίσω σε έναν πάγκο νεροχύτη ξενοδοχείου ή Airbnb.

$35 στο Nordstrom

Μεταξωτό περιτύλιγμα μαλλιών

Έχουμε μιλήσει (επί μακρόν) για το μεταξωτό κεφαλόδεσμο του Slip ως σωτήριο μαλλιών στις διακοπές, και το περιτύλιγμα δεν διαφέρει. Είναι διπλής επένδυσης από 100 τοις εκατό μετάξι για να προστατεύει τις μπούκλες σας από τις επιπτώσεις της τριβής ενώ κοιμάστε—ώστε να μπορείτε να ξυπνάτε, να στραγγίζετε τα μαλλιά σας και να ξεκινάτε για εξερεύνηση. Αυτό το περιτύλιγμα προορίζεται να ταιριάζει σε άτομα με μακριά, πυκνά ή σγουρά μαλλιά, επομένως όσοι έχουν πιο λεπτά μαλλιά μπορεί να θέλουν να επιλέξουν αντ ‘αυτού τη μεταξωτή μαξιλαροθήκη του Slip.

$85 στο Nordstrom

Σετ Ταξιδιού Coola Suncare

Αυτό το σετ είναι γεμάτο με μερικά από τα ασφαλή για τους ύφαλους best seller της Coola, όλα σε συνολικά μεγέθη ταξιδιού. Στην τσάντα περιορισμένης έκδοσης θα βρείτε ένα αγγούρι Classic Face Organic Sunscreen (SPF 30), μια Radical Recovery After Sun Lotion για να ηρεμήσει τα ηλιακά εγκαύματα και ένα μη αεροζόλ Piña Colada Classic Body Organic Sunscreen Spray (SPF 30). Ένα πλήρες αντηλιακό Classic Liplux Organic Lip Balm (επίσης SPF 30) είναι επίσης στο μείγμα.

$40 στο Nordstrom

Καπάκι ρολογιού Filson Ballard

Διαθέσιμο σε έντονες, έντονο κόκκινο και μπλε αποχρώσεις, αυτό το κλασικό καπάκι ρολογιού έχει ρυθμιζόμενη μανσέτα και είναι ένα απαραίτητο χειμερινό αξεσουάρ—είτε μένετε στην περιοχή είτε ταξιδεύετε σε μια ψυχρή τοποθεσία.

$30 στο Nordstrom

Απολυμαντικό χεριών DS amp; Durga Big Sur After Rain

Μια σημαντική αναβάθμιση στο τυπικό απολυμαντικό χεριών του φαρμακείου σας, αυτή η έκδοση από την πολυτελή μάρκα αρωμάτων DS amp; Durga διαθέτει το άρωμα με τις μεγαλύτερες πωλήσεις: ένα μείγμα από ευκάλυπτο, μανόλια, υγρό ξύλο και άλλες πλούσιες νότες που ολοκληρώνουν την ατμόσφαιρα εμπνευσμένη από την Central Coast. Είναι βέβαιο ότι θα μεταμορφώσει ένα εγκόσμιο έργο σε ένα αρωματικό τελετουργικό.

$30 στο Nordstrom

Σετ κεριών μινιατούρα Diptyque

Αυτό το εξαιρετικά δώρο σετ διαθέτει τέσσερα μίνι κεριά από τον φημισμένο παριζιάνικο αρωματοποιό. Χωρίστε το σε γεμιστές κάλτσες για τα αγαπημένα σας άτομα ή παρουσιάστε το ως το απόλυτο δώρο στον γαλλόφιλο φίλο σας.

$99 στο NordstromΠερισσότερα από το Condé Nast Traveler

Καθόλου φυσική καυτή σάλτσα Made in NYC: Taste of a Place

**

Ποιοι είμαστε:** «Είμαστε ο Ariel Fliman και ο Brian Ballan: το Aamp;B της Aamp;B American Style. Στόχος μας είναι να αφαιρέσουμε τα πρόσθετα και επεξεργασμένα σάκχαρα από την αμερικανική διατροφή, ξεκινώντας από τη μικρή μας παρτίδα, εντελώς φυσικά καρυκεύματα. Μεγαλώσαμε μαζί και κάναμε διαγωνισμούς για να δούμε ποιος μπορεί να φάει την πιο πικάντικη πιπεριά τσίλι. Αυτό μας βοήθησε να κερδίσουμε μια εκτίμηση για τις γεύσεις των ίδιων των τσίλι. Ασχολούμαστε με τη γεύση, όχι μόνο τη ζέστη.” **

Τι κάνουμε:** «Φτιάχνουμε καρυκεύματα από αποκλειστικά φυσικά συστατικά χωρίς τεχνητά συντηρητικά. Δεν προσθέτουμε ζάχαρη και δεν βασιζόμαστε σε βαρύ αλάτι ή άλλες συντομεύσεις για να κάνουμε τα προϊόντα μας νόστιμα – θέλουμε να πούμε ότι βάζουμε μόνο φαγητό στο φαγητό σας. Η κύρια εστίασή μας είναι η Σάλτσα Πιπεριάς μας, η οποία αναδεικνύει τις απαλές γεύσεις φρέσκων τσίλι, καρότων και κρεμμυδιών. Είναι υπέροχο σε αυγά, στρείδια, μπιφτέκια – οπουδήποτε θα χρησιμοποιούσατε μια καυτή σάλτσα, κέτσαπ ή σάλτσα μπάρμπεκιου. Αυτή τη στιγμή έχουμε τρεις γεύσεις Pepper Sauce και σκοπεύουμε να στοχεύσουμε σε κάθε προϊόν παντοπωλείου που παρασκευάζεται με περιττά πρόσθετα σάκχαρα στο μέλλον». **

Γιατί Νέα Υόρκη:** «Το Aamp;B American Style επηρεάζεται από τις εμπειρίες μας με τρόφιμα από όλο τον κόσμο, αλλά δεν μπορούμε να φανταστούμε να το κάνουμε αυτό πουθενά αλλού εκτός από τη Νέα Υόρκη. Οι πελάτες εδώ γνωρίζουν τα πράγματά τους—δεν μπορείτε να τα παραποιήσετε. Οι Νεοϋορκέζοι κατανοούν την ποιότητα και πάντα περιμένουν να την αποκτήσουν. Αν δεν είναι ενδιαφέρον ή νόστιμο, θα το ακούσετε. Αν είναι υπέροχο, θα ακούσετε και γι’ αυτό. Μας αρέσει αυτή η ειλικρίνεια». **

Πού θα μας βρείτε:** «Εκτός από το Whole Foods στη Νέα Υόρκη, είμαστε διαθέσιμοι σε μερικά καταπληκτικά καταστήματα τυριών όπως το Malt amp; Mold στο East Broadway στο Μανχάταν και το Bedford Cheese στο Williamsburg, στο Μπρούκλιν. Από τις 6 Απριλίου, θα μπορείτε να μας συναντήσετε τις Κυριακές στο Brooklyn Flea artisan market στο Pier 5 στο Brooklyn Bridge Park. Δείτε την πλήρη λίστα συνεργατών λιανικής και εστιατορίων στον ιστότοπό μας.”

Επιλογή ενός επαγγελματία, 17 καλύτερα δώρα Nordstrom 2022: κάλτσες που θα χρησιμοποιήσουν οι ταξιδιώτες, φυσική καυτή σάλτσα που παρασκευάζεται στη Νέα Υόρκη: Taste of a Place

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *