Είναι ασφαλές να επισκεφθείτε τη Φιλαδέλφεια το 2023; | Οδηγός Ασφάλειας

By | February 13, 2023

Είναι ασφαλές να επισκεφθείτε τη Φιλαδέλφεια το 2023; | Οδηγός Ασφάλειας

  • Είναι ασφαλές να επισκεφθείτε τη Φιλαδέλφεια το 2023;
  • Πράγματα που πρέπει να ληφθούν υπόψη
  • Συχνές Ερωτήσεις
  • Λοιπόν, είναι ασφαλές να επισκεφθείτε τη Φιλαδέλφεια;

Η Φιλαδέλφεια, η «Πόλη της Αδελφικής Αγάπης», είναι ένα όμορφο μέρος για επίσκεψη. Αν και πρέπει να λάβετε κάποιες προφυλάξεις, μπορείτε να περάσετε φανταστικά, αρκεί να κρατάτε το μυαλό σας για εσάς και να γνωρίζετε πού πηγαίνετε ανά πάσα στιγμή.

Υπάρχουν πάρα πολλά καταπληκτικά πράγματα να κάνετε και να δείτε στη Φιλαδέλφεια, όπως να δείτε το παγκοσμίου φήμης Μουσείο Τέχνης της Φιλαδέλφειας και να δοκιμάσετε μερικά από τα καλύτερα φαγητά της Φιλαδέλφειας.

Τότε, φυσικά, υπάρχει πάντα η βαθιά σύνδεση της Φιλαδέλφειας με την αμερικανική ιστορία. Βεβαιωθείτε ότι βλέπετε το Independence Hall και αποδίδετε τα σέβη σας στο Liberty Bell όσο βρίσκεστε εκεί.

Απολαύστε όλα όσα έχει να προσφέρει η Φιλαδέλφεια, αλλά έχετε υπόψη σας αυτές τις συμβουλές ταξιδιού και ασφάλειας για να διασφαλίσετε ότι θα περάσετε τον καλύτερο δυνατό χρόνο.

Διαβάστε στη συνέχεια: Είναι το Πίτσμπουργκ ασφαλές για επίσκεψη το 2023;

Είναι ασφαλές να επισκεφθείτε τη Φιλαδέλφεια το 2023;

Η Φιλαδέλφεια είναι σχετικά ασφαλής για επίσκεψη, αν και θα πρέπει να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για μικροκλοπές όπως πορτοφολάδες στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Το κέντρο, φιλικό προς τους τουρίστες τμήμα της πόλης τείνει να είναι πιο ασφαλές, ενώ τα περίχωρα στη δυτική, βόρεια ή νότια Φιλαδέλφεια μπορεί να είναι πιο επικίνδυνα.

Έγκλημα στη Φιλαδέλφεια

Τα μικροεγκλήματα όπως το πορτοφόλι και ο πορτοφολέας τείνουν να εκτοξεύονται, ειδικά το καλοκαίρι. Βεβαιωθείτε ότι λαμβάνετε πολλές προφυλάξεις για να κάνετε τον εαυτό σας δύσκολο στόχο, συμπεριλαμβανομένης της διατήρησης πολύτιμων αντικειμένων στις μπροστινές τσέπες σας και της χρήσης μιας τσάντας χιαστί, ειδικά σε πολύ πυκνοκατοικημένες περιοχές.

Πιθανότατα δεν θα βρείτε πολλά πέρα ​​από τον μέσο πορτοφόλι σας σε τουριστικές περιοχές, αλλά θα μπορούσατε να αντιμετωπίσετε περισσότερα προβλήματα αν βγείτε έξω από το κέντρο της πόλης.

Μερικές από τις πιο διαβόητες γειτονιές της Φιλαδέλφειας έχουν βίαιο έγκλημα και είναι καλύτερο να αποφεύγετε αυτές τις περιοχές, ειδικά τη νύχτα.

Από την άλλη πλευρά, οι τουριστικές περιοχές της Φιλαδέλφειας είναι πολύ προσβάσιμες για περπάτημα, οπότε όσο κρατάτε τα λογικά σας και τα τιμαλφή σας ασφαλή, θα πρέπει να είστε απολύτως καλά.

Αποφυγή κακών γειτονιών

Eduardo Ramirez Sanchez/Shutterstock

Όπως όλες οι μεγάλες πόλεις, η Φιλαδέλφεια έχει το μερίδιό της από κακές γειτονιές. Έτσι, αποφύγετε ορισμένες περιοχές για να είστε ασφαλείς και να έχετε τις καλύτερες δυνατές διακοπές.

Κένσινγκτον

Η γειτονιά του Κένσινγκτον της Φιλαδέλφειας είναι γεμάτη ναρκωτικά και έγκλημα, και είναι καλή ιδέα να αποφύγετε όποτε είναι δυνατόν.

Ευτυχώς, δεν θα βρείτε τουριστικά αξιοθέατα στην καρδιά του Κένσινγκτον, επομένως είναι σχετικά εύκολο να του δώσετε ένα πάσο. Ωστόσο, ακόμα κι αν δεν ψάχνετε για προβλήματα, μπορεί να το βρείτε αν μείνετε πολύ καιρό στο Kensington.

Fairhill

Αν και ελαφρώς λιγότερο επικίνδυνο από το Kensington, το Fairhill δεν είναι ακόμα εκεί που θέλετε να τολμήσετε μετά το σκοτάδι, αλλά θα πρέπει να σκεφτείτε μια ημερήσια επίσκεψη.

Το Fairhill φιλοξενεί το El Centro de Oro, μια φανταστική περιοχή για ψώνια και φαγητό. Θυμηθείτε να παραμένετε ενήμεροι για το περιβάλλον σας και θα πρέπει να είστε καλά στο Fairhill.

Ωραία πόλη

Παρά το όνομα, δεν υπάρχουν πολλά που είναι ωραία στο Nicetown. Αντίθετα, αυτή η γειτονιά της βόρειας Φιλαδέλφειας είναι ένα από τα πιο επικίνδυνα μέρη σε όλη τη Φιλαδέλφεια. Υπάρχει τακτική βία εκεί, και οι τουρίστες καλό θα ήταν να αποφύγουν τη Nicetown με κάθε κόστος.

South Street

Αν και η South Street έχει ακόμα λίγη ζωή, είναι πιο τραχιά στις άκρες από ό,τι σε άλλα μέρη της Φιλαδέλφειας. Εάν ταξιδεύετε με την οικογένειά σας, σκεφτείτε να το αποφύγετε. Από την άλλη, αν είστε έξω με φίλους για καλό χρόνο, πιθανότατα θα το βρείτε στη South Street.

Μπορείτε να αποφύγετε γρήγορα αυτές τις γειτονιές παίρνοντας απλώς έναν τουριστικό χάρτη, ακούγοντας τους ντόπιους και μένοντας μέσα στα τουριστικά hotspots. Εάν αποφασίσετε να εξερευνήσετε, κάντε το προσεκτικά και κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Κατανόηση των κοινών απατών

Miro Vrlik Photogarphy/Shutterstock

Όπως κάθε μεγάλη πόλη, η Φιλαδέλφεια έχει το μερίδιο των απατών. Ωστόσο, η κατανόηση του τι ζητάτε και πώς να αποφύγετε την απάτη μπορεί να σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο το ταξίδι σας στην Πόλη της Αδελφικής Αγάπης.

Αποφυγή του Μετρητή

Μόλις βγείτε από την πύλη άφιξης στο αεροδρόμιο, οι οδηγοί ταξί ξέρουν ότι είστε τουρίστας. Αν και πολλά από αυτά είναι πάνω από τον πίνακα, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα συναντήσετε έναν ή δύο που θα προσπαθήσουν να αποφύγουν τη χρήση του μετρητή με κάθε κόστος.

Ξέρουν ότι δεν ξέρεις την πόλη και ότι μπορούν να σε υπερχρεώσουν ακόμα και για την πιο μικρή βόλτα.

Εάν παίρνετε ταξί με μετρητή, βεβαιωθείτε ότι γυρίζει το μετρητή και ότι έχει αποθηκευμένο στο τηλέφωνό σας έναν χάρτη του ξενοδοχείου σας, ώστε να μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι δεν σας οδηγούν σε κύκλους. Όποτε είναι δυνατόν, είναι καλό να παίρνετε ένα ταξί αεροδρομίου, Uber ή Lyft που έχει εγκριθεί.

Ψεύτικη φιλία

Ποιος δεν αγαπά ένα μικρό δείγμα φιλίας; Δυστυχώς, στους κακούς δρόμους του Philly, τα σημάδια φιλίας μπορεί να σας κοστίσουν περισσότερο από ό,τι είχατε παζαρέψει.

Η απάτη είναι αυτή? κάποιος θα έρθει κοντά σας στο δρόμο και θα δέσει ένα βραχιόλι φιλίας στον καρπό σας. Αν προσπαθήσετε να αρνηθείτε, θα σας πουν ότι είναι δωρεάν.

Μόλις είναι στον καρπό σας, το άτομο θα σας ζητήσει γενικά μια συμβουλή ή θα σας πει για τις τρομερές του συνθήκες με την ελπίδα να ζητήσει χρήματα από εσάς. Τελικά, το βραχιόλι δεν είναι δωρεάν και αν πεις όχι, ετοιμάσου να σε παρενοχλήσουν.

Ο καλύτερος τρόπος για να αποφύγετε την απάτη με το ψεύτικο βραχιόλι φιλίας είναι απλώς να είστε σκληροί από την αρχή. Πείτε ότι δεν σας ενδιαφέρει, διασχίστε το δρόμο ή μπείτε σε ένα κατάστημα αν χρειαστεί.

Σπασμένο τηλέφωνο απάτη

Η απάτη του σπασμένου τηλεφώνου είναι θορυβώδης και φαίνεται να βγαίνει κατευθείαν από το μπλε. Κάποιος θα σας ζητήσει να τραβήξετε τη φωτογραφία του και στη συνέχεια να του ρίξετε επίτηδες το τηλέφωνό του όταν του το δώσετε πίσω.

Ο στόχος είναι να σας κατηγορήσουν ότι σας πέφτει το τηλέφωνο και σας ζητά να το πληρώσετε. Καλό είναι να αποφεύγετε να τραβάτε φωτογραφίες ανθρώπων εκτός και αν είναι τουρίστες. Ακόμα και τότε, προχωρήστε με προσοχή.

Πράγματα που πρέπει να ληφθούν υπόψη

Krtz07/Shutterstock

Υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τον χρόνο σας στη Φιλαδέλφεια. Αυτά τα πράγματα θα σας επιτρέψουν να διασκεδάσετε ενώ παρουσιάζετε τον εαυτό σας ως κάποιον που οι εγκληματίες δεν θέλουν να τα βάζουν.

Κάντε τον εαυτό σας σκληρό στόχο

Όταν ψάχνουν για σημάδια, οι εγκληματίες τείνουν να επικεντρώνονται σε «μαλακούς στόχους» ή σε άτομα από τα οποία φαίνεται εύκολο να εξαπατηθεί ή να κλέψει. Έτσι, αντ’ αυτού, κάντε τον εαυτό σας “σκληρό στόχο”, κάποιον που οι εγκληματίες βλέπουν ως πολύ κόπο για να μπλέξουν μαζί του.

Υπάρχουν αρκετοί διαφορετικοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να προβάλλετε ως σκληρό στόχο. Κάντε τα εξής για να αποφύγετε αυτό το κοινό λάθος:

  • Να είστε πάντα ενήμεροι για το περιβάλλον σας
  • Μπείτε σε καταστήματα ή καφετέριες για να δείτε έναν χάρτη, αν χρειάζεται — μην κοιτάτε ποτέ στο δρόμο
  • Μην αναβοσβήνεις τα τιμαλφή σου
  • Μην φαίνεστε υπερβολικά μεθυσμένοι ή αδιάφοροι
  • Περπατήστε γρήγορα με σκοπό

Χρησιμοποιήστε τα μέσα μαζικής μεταφοράς για να δείτε την πόλη

Οι τουριστικές περιοχές της Φιλαδέλφειας είναι αρκετά ασφαλείς και προσβάσιμες με τα πόδια, αλλά αν θέλετε να ταξιδέψετε με στυλ και να δείτε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο μέρος της πόλης, δοκιμάστε το Philly PHLASH.

Το PHLASH τρέχει κάθε 15 λεπτά κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών της άνοιξης και του καλοκαιριού και είναι ένας οικονομικός και εύκολος τρόπος για να δείτε όλες τις τουριστικές περιοχές της πόλης με στυλ.

Κρατήστε τα τιμαλφή σας κλειδωμένα

Ο πρώτος κανόνας του να είσαι σκληρός στόχος είναι να μην αναβοσβήνεις τα τιμαλφή σου. Αντίθετα, κρατήστε τα κλειδωμένα στο χρηματοκιβώτιο του δωματίου σας. Πάρτε μόνο τα χρήματα και τις κάρτες που χρειάζεστε για να μετακινηθείτε για την ημέρα και αφήστε πάντα τα εξαιρετικά απαραίτητα έγγραφα, όπως το διαβατήριό σας, πίσω στο ξενοδοχείο.

Συχνές Ερωτήσεις

f11photo/Shutterstock

Αυτές οι συχνές ερωτήσεις και οι απαντήσεις τους θα σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις διακοπές σας στη Φιλαδέλφεια και να παραμείνετε ασφαλείς ενώ τις κάνετε.

Πόσο προσβάσιμη είναι η Φιλαδέλφεια;

Πολλά μέρη της Φιλαδέλφειας είναι προσβάσιμα για όλους, συμπεριλαμβανομένων επιλογών προσβασιμότητας σε ιστορικά μνημεία και τοποθεσίες, εστιατόρια και ξενοδοχεία προσβάσιμα από αναπηρικά αμαξίδια και ράμπες σε μουσεία.

Θα μπορείτε ακόμα να δείτε πολλά από την Πόλη της Αδελφικής Αγάπης εάν είστε σε αναπηρικό καροτσάκι ή αντιμετωπίζετε προκλήσεις κινητικότητας. Εκτός από προσβάσιμα μουσεία, εστιατόρια και ιστορικούς χώρους, η υποδομή της Φιλαδέλφειας είναι επίσης εξαιρετική για άτομα σε αναπηρικά καροτσάκια και με προβλήματα κινητικότητας.

Μπορείτε να βρείτε πολλούς πόρους που θα σας βοηθήσουν να πλοηγηθείτε στη Φιλαδέλφεια και να προγραμματίσετε το ταξίδι σας, ώστε όλοι στο πάρτι σας να διασκεδάσουν.

Πώς μπορώ να χτυπήσω όλους τους καλύτερους ιστότοπους;

Ένα από τα κρίσιμα πράγματα που πιθανότατα θα θέλετε να κάνετε τη δεύτερη φορά που θα φτάσετε στη Φιλαδέλφεια είναι να δείτε όλα τα φανταστικά ιστορικά αξιοθέατα. Ευτυχώς, μπορείτε να κατεβάσετε αρκετούς χάρτες που θα σας επιτρέψουν να σχεδιάσετε ένα σχέδιο για να δείτε τα πάντα.

Εάν βρίσκεστε στη Φιλαδέλφεια για αρκετές ημέρες, είναι καλή ιδέα να τμηματοποιήσετε την πόλη έτσι ώστε να βλέπετε ένα συγκεκριμένο σημείο της πόλης κάθε μέρα. Βεβαιωθείτε ότι έχετε αφήσει αρκετό χρόνο μεταξύ των αξιοθέατων για να πάρετε λίγο φαγητό ή να μείνετε λίγο περισσότερο σε διαφορετικές τοποθεσίες, αν θέλετε.

Πώς μπορώ να πάω στη Φιλαδέλφεια;

Υπάρχουν τόσοι πολλοί διαφορετικοί τρόποι για να φτάσετε στη Φιλαδέλφεια. Εάν δεν θέλετε να πετάξετε, μπορείτε να πάρετε λεωφορεία Amtrak ή Greyhound. Και οι δύο επιλογές σας επιτρέπουν να απολαύσετε την εξοχή και να έχετε ένα αξέχαστο ταξίδι που ταιριάζει στο ταξίδι σας στη Φιλαδέλφεια.

Εάν επιλέξετε Greyhound ή Amtrack, θυμηθείτε να ασκείτε την κατάλληλη επαγρύπνηση ενώ βρίσκεστε στο λεωφορείο ή στο τρένο. Κλειδώστε τα τιμαλφή σας δίπλα σας, όχι στο διαμέρισμα πάνω από το κεφάλι, ειδικά αν σκοπεύετε να κοιμηθείτε.

Το Megabus συνδέει επίσης πολλές μεγάλες πόλεις της Ανατολικής Ακτής όπως η Ουάσιγκτον, η Νέα Υόρκη, η Βαλτιμόρη και η Βοστώνη. Μπορείτε επίσης να ταξιδέψετε στη Φιλαδέλφεια αεροπορικώς.

Το PHL, ή αλλιώς το διεθνές αεροδρόμιο της Φιλαδέλφειας, είναι ένας τεράστιος κόμβος για επισκέπτες από όλη τη χώρα και ακόμη και από όλο τον κόσμο. Μόλις φτάσετε στο αεροδρόμιο, μπορείτε να πάρετε ένα ταξί ή να επιβιβαστείτε στο SEPTA, το οποίο θα σας μεταφέρει κατευθείαν στην καρδιά του κέντρου της πόλης Philly.

Πώς μπορώ να έχω τις καλύτερες προσφορές στο ταξίδι μου στη Φιλαδέλφεια;

Αν θέλετε να έχετε τις καλύτερες προσφορές στο ταξίδι σας, είναι καλή ιδέα να προγραμματίσετε. Κάντε κράτηση των αεροπορικών ή τρένων σας τουλάχιστον μερικούς μήνες νωρίτερα και αναζητήστε καλές προσφορές σε ξενοδοχεία και καταλύματα.

Το φθινόπωρο και ο χειμώνας τείνουν να είναι λιγότερο πολυσύχναστοι και φθηνότεροι στη Φιλαδέλφεια, οπότε αν θέλετε να μειώσετε κάποιο κόστος, σκεφτείτε να πάτε τότε. Φυσικά, θα πρέπει να αντιμετωπίσετε τις πιο χαμηλές θερμοκρασίες και τον απρόβλεπτο καιρό.

Αλλά τουλάχιστον θα έχετε να δείτε πολλά από τα αξιοθέατα πολύ φθηνότερα από ό,τι θα κάνατε κατά τους πολυσύχναστους καλοκαιρινούς μήνες. Επιπλέον, δείτε επιλογές εκτός από ξενοδοχεία.

Η Airbnb, ακόμη και οι ξενώνες είναι αξιοπρεπείς επιλογές για άτομα που θέλουν να μειώσουν λίγο το κόστος και να έχουν μια πιο τοπική εμπειρία. Σκεφτείτε έξω από το κουτί. μπορεί να εκπλαγείτε με το τι μπορείτε να καταλήξετε.

Υπάρχει εύκολος τρόπος να δείτε όλα τα μουσεία;

Αν είστε λάτρης της ιστορίας, η Φιλαδέλφεια είναι απολύτως για εσάς. Αυτή η πόλη είναι γεμάτη με εντυπωσιακά ιστορικά μνημεία και μουσεία και μπορεί να είναι δύσκολο να τα δεις όλα.

Αν θέλετε να ταξιδέψετε στη Φιλαδέλφεια για τον ξεκάθαρο στόχο να βάλετε βαλίτσες σε όσο το δυνατόν περισσότερη ιστορία, το Philadelphia Pass είναι απολύτως απαραίτητο. Αυτό το πάσο σάς προσφέρει καλές εκπτώσεις σε μουσεία και αξιοθέατα, ενώ μπορεί ακόμη και να σας βοηθήσει να προγραμματίσετε το ταξίδι σας, ώστε να μην χάσετε τίποτα.

Ένας άλλος πολύ καλός τρόπος για να δείτε όλα τα μουσεία είναι να δημιουργήσετε έναν Χάρτη Google που επισημαίνει τα αξιοθέατα που θέλετε να δείτε. Εάν ταξιδεύετε με την οικογένειά σας, μπορείτε επίσης να μοιραστείτε αυτόν τον χάρτη μαζί τους και να τον κάνετε διαδραστικό, ώστε να μπορούν να προσθέτουν ή να αφαιρούν προορισμούς.

Εάν θέλετε να είστε εξαιρετικά τεχνικοί σχετικά με αυτό, εξετάστε το ενδεχόμενο να κωδικοποιήσετε τον χάρτη με βάση τον τύπο αξιοθέατου ή την ημέρα που σκοπεύετε να τον δείτε.

Εάν η παραμονή ασφαλής και η μεγιστοποίηση του χρόνου σας είναι δύο από τα κορυφαία πράγματα που θέλετε να επιτύχετε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας στη Φιλαδέλφεια, ακολουθήστε αυτές τις προτάσεις, συμβουλές και κόλπα και θα έχετε μια ομαλή, διασκεδαστική και ασφαλή διαδρομή.

Λοιπόν, είναι ασφαλές να επισκεφθείτε τη Φιλαδέλφεια;

Η Φιλαδέλφεια είναι κατά κύριο λόγο ασφαλής, αρκεί να κρατάτε το μυαλό σας για εσάς και να μείνετε μακριά από κακές γειτονιές. Όπως πολλές άλλες μεγάλες πόλεις, έχει το μερίδιο της σε απάτες και μικροκλοπές, γι’ αυτό κρατήστε τα τιμαλφή σας μακριά από τις πίσω τσέπες σας και τα μάτια σας έξω για προβλήματα, και θα είστε μια χαρά.

Το άλλο πράγμα που μπορείτε να κάνετε για να παραμείνετε ασφαλείς είναι να αποφύγετε να μοιάζετε με τουρίστα. Περπατήστε με σκοπό και ελέγξτε τους χάρτες μόνο σε εσωτερικούς χώρους ή μακριά από το οπτικό σας πεδίο. Όσο λιγότερο ξεχωρίζετε, τόσο λιγότερο στόχος θα είστε οι εγκληματίες. Χαρουμενα ΤΑΞΙΔΙΑ!

7 καλύτερα υδάτινα πάρκα Wisconsin Dells το 2023, Πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη, Συχνές ερωτήσεις, Λοιπόν, ποιο είναι το καλύτερο υδάτινο πάρκο στο Wisconsin Dells;, Είναι ασφαλές για επίσκεψη στη Φιλαδέλφεια το 2023;, Πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη, Συχνές ερωτήσεις, ερωτήσεις Είναι ασφαλές να επισκεφθείτε τη Φιλαδέλφεια;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *